Making it easy.
Om Inabler.
Inabler AB är en MVNE (mobile virtual network enabler) som utgår ifrån Kopparlunden, Västerås. Vi har lanserat 11 st operatörer på svensk telekommarknad som erbjuder lösningar för mobilt, internet, växel och körjournaler över hela Sverige.

Vårt upplägg gör det enklare för alla att komma igång genom att vi tillhandahåller system, support och allt annat som kan komma att behövas. Vår vision är att tillhandahålla det som behövs för ert behov inom verksamheten, och endast det.

Genom att ha ett flexibelt upplägg med en mängd valbara tjänster utöver grundpaketet håller vi och ni ner kostnaden och betalar för det som verkligen är betydelsefullt för er. För den ena räcker det med en grund att stå på, medan den andra har ett behov av att outsourca kundtjänsten, ha en växel och ett heltäckande CRM-system.

Att vara en mobiloperatör innebär att era kunder ser er operatörs namn i mobiltelefonen, får fakturan ifrån er och vänder sig till er vid eventuella frågor. Friheten av att vara en egen mobiloperatör är möjligheten med att bygga sitt eget varumärke med allt från en grafisk profil till approachen mot kunderna.

Inabler Lättare Att Starta Mobiloperatör
Det ska vara lättare att starta mobiloperatör.
Inabler är skapat av medarbetare som kan svensk telekom. Vår operatörslösning är anpassad för marknaden och skalbar för operatörernas ändamål.
Inabler är med hela vägen.
Smidig operatörslösning där ni gör det ni är experter på och Inabler hjälper till med resten.
Vi står bakom elva stycken operatörslanseringar på svensk telekommarknad.
Vår personal är experter på telekom, marknadsföring och försäljning.
Vanliga frågor.

Uppskattad tid från beställning av er operatör till startdatum är ca 3 månader.

Från det att ni bestämt er att starta operatör går det fort att komma igång. Efter att ni tagit en första kontakt med oss så ser flödet ut som följer. Beroende på vad ni har för behov och när ni själva är redo tar det olika lång tid.

Planering & Strategi

Vi går igenom vad ni har för planer och vilka tjänster ni är i behov av. Vi skapar en gemensam strategi och ni bestämmer namnet på er operatör.

Design & Utveckling

Vi går igenom hur era tjänster mot kund ska fungera och sätter dessa i utveckling. Samtidigt så skriver vi avtal med de företag inom branschen som krävs.

Test & Leverans

De första abonnemangen och SIM-korten är redo för användning och testas i live-läge. Efter detta är ni operativa som Sveriges nyaste mobiloperatör.

Att driva en egen mobiloperatör innebär att ni har friheten att själv välja inriktning när det kommer till marknadsföring, målgrupp, nisch, produkter, tjänster, kampanjer, prissättning, m.m. I jämförelse med en återförsäljare inom telekom så ligger det största fokuset som mobiloperatör på att vårda de befintliga kunderna och bygga ett starkt varumärke.

Vi på iNabler har lång erfarenhet inom telekombranschen, med aktivt arbetande i återförsäljare-verksamhet, start och drivande av mobiloperatör, telemarketing, fältförsäljning och customer service.

Detta gör att vi ser operatörsverksamheten från olika perspektiv när det gäller till exempel marknadsföring, försäljning och kundservice. Genom att applicera detta för er, så får ni en snabb och effektiv start som den senaste uppstickaren på telekommarknaden i Sverige.

Som virtuell operatör nyttjar man i regel en av de stora operatörernas (Telia, Telenor, Tele2 och 3) nät. Inablers avtal med nätägare klargör att kapaciteten för slutkunderna hos Inablers operatörer är identisk med nätägarens egna slutkunder.